Couwenberg DHZ Shop
Malvert 7011
6538 DP Nijmegen
tel: 024-3443451
 
   


opsommingsteken Doe het Zelf schuifwanden
opsommingsteken Garderobe schuifwanden
opsommingsteken Inloopkasten
opsommingsteken Stanley de Luxe
opsommingsteken Interieur op maat
opsommingsteken Meubels op maat

Ons kasten assortiment uit de schuifdeuren van Stanley en Raffito, de kastinterieurs van Raffito en Contini en Meubels op maat van Raffito.
De duurzame kwaliteit van de Stanley en Raffito Luxe schuifdeuren en de Contini en Raffito kastinterieurs en uw persoonlijke ontwerp zijn een garantie voor jarenlang plezier, gemak en woongenot.

 

 

 

 

 

 

 Schuifdeuren, kastinterieurs en Meubels op Maat

Een uniek schuifdeuren concept, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium in combinatie met verrassende deurvullingen. De mogelijkheden zijn ontelbaar, opbergen kunt u voortaan “in stijl”, er is altijd een stijl die bij u past. Daarbij wordt iedere wand exact volgens uw wensen op maat gemaakt. Uitmuntende kwaliteit is een vanzelfsprekendheid, evenals de garantie van 15 jaar. Laat u inspireren…

De meubels op maat van Raffito kennen een variŽteit aan decoren die met elkaar eindeloos gecombineerd kunnen worden. Zoals deze roomdivider laat zien kunt u elke afzonderlijke legplank of staander een ander decor geven. Zo realiseert u uw eigen ontwerp, van vloer tot plafond.


Een wereld waar u volledig tot rust komt, maar waar ook plaats is om je lekker uit te leven. De ideale omgeving om inspiratie op te doen en plannen te maken voor uw inrichting, uw toekomst, uw leven. In die omgeving past sfeer en ruimte, kwaliteit en schoonheid. De perfecte combinatie bereikt u zeker met op maat gemaakt schuifdeuren.

naar boven

 

 

 Een luxe kast met schuifdeuren is geen alledaagse aankoop. Om uw woonplezier te verhogen en uw keuze te vergemakkelijken bieden Stanley en Contini u een ruime keuze van meer dan 60 diverse deuvullingen. Deze kunt u combineren met een drietal fraaie deuromlijstingen in 11 eigentijdse kleuren. Hiermee kunt u naar hartelust combineren. CreŽer uw persoonlijke schuifdeuren die passen bij uw interieur.

- Levertijd is 15 werkdagen
- Garantie van 15 jaar

naar boven