Couwenberg DHZ Shop
Malvert 7011
6538 DP Nijmegen
tel: 024-3443451
 
   

Klik op het Cando logo voor meer info

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de soort laminaat van Cando.

Laminaat Basic Laminaat Basic

De laminaatvloeren uit de Basic serie zijn een reeks betaalbare laminaatvloeren in zeer aantrekkelijke decoren. Net als alle andere CanDo laminaatvloeren, zijn de Basic laminaatvloeren eenvoudig te leggen en zeer duurzaam.

 

Laminaat Basic groove Laminaat Basic groove

CanDo laminaat basic groove onderscheidt zich van het reguliere assortiment door afwijkende decoren Ún een v-groef aan de lange zijden. Hierdoor krijgt het laminaat de uitstraling van een 'plankenvloer'. De zes prachtige tinten in eiken decor versterken deze rustieke uitstraling.

Laminaat Original Laminaat Original

Net als CanDo laminaat Basic, bestaat laminaat Original uit betaalbare vloeren in zeer aantrekkelijke decoren.

 

Laminaat Trend Laminaat Trend

CanDo laminaat Trend onderscheid zich samen met laminaat Basic groove door afwijkende decoren Ún een v-groef aan de lange zijden. De vier prachtige tinten in eiken decor versterken deze rustieke uitstraling.
 

Laminaat Black label Laminaat Black label

Uit de naam black label blijkt al dat het om iets bijzonders gaat. Dat is ook zo! Laminaat Black label ademt kwaliteit en duurzaamheid uit. Niet voor niets wordt op dit laminaat levenslange garantie gegeven. Met 8 mm dikke panelen en een speciale kraswerende toplaag zult u zeer lang plezier beleven aan dit top laminaat. De decoren zijn van een ongekende schoonheid.

Laminaat Black label groove Laminaat Black label groove

Alle black label groove producten zijn smaller dan traditionele laminaatvloeren. Hierdoor ogen de planken zeer elegant. Dit effect wordt versterkt door de subtiele v-groef die is aangebracht aan alle vier de zijden van de planken. Deze v-groef accentueert de overgang tussen de verschillende panelen.

Laminaat XXL Laminaat XXL

Kliklaminaat met de uitstraling van massief houten planken. Extra lang, extra breed en extra mooi! Kliklaminaat XXL bestaat uit 184,5 cm lange planken met aan beide zijden een diepe v-groef en mooie houtnerven. De planken zijn 12 mm dik waardoor het kliklaminaat voelt en klinkt als een houten vloer. Voor liefhebbers van een landelijke sfeer is dit het ideale kliklaminaat.
Kortom: de ‘looks’ van houten planken met het onderhoudsgemak van kliklaminaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

naar boven


HOUTWERF levert diverse soorten laminaat in alle prijsklassen. In onze winkel kunnen wij u de diverse soorten tonen en een prijsopgave voor u maken. U zult versteld staan welke kwaliteit wij kunnen bieden tegen een zeer aantrekkelijk prijs.

In bijgaand PDF bestand geeft HOUTWERF een opsomming van de mogelijkheden. Ook vindt u hier de diverse accessoires om uw laminaatvloer af te maken zoals
afdeklatten, aansluitlijsten en onderhoudsmiddelen.

 

 

naar boven