Couwenberg DHZ Shop
Malvert 7011
6538 DP Nijmegen
tel: 024-3443451
 
   

PVC vloeren van Handyfloor: de nieuwe trend in vloeren

PVC vloeren zijn sterk in opkomst. Ze worden gebruikt voor in het hele huis, bijvoorbeeld als badkamervloer, keukenvloer of woonkamer vloer.
PVC vloeren worden ook wel vaker pvc laminaat, plak laminaat of kunststofvloeren genoemd.

PVC vloeren leggen is gemakkelijk.
De vloeren zijn vochtbestendig, geschikt voor vloer-verwarming, geluiddempend en gemakkelijk in onderhoud.

Handyfloor is een topmerk dat volledig gespecialiseerd in
PVC vloeren.
Wij hebben meer dan veertig zelfklevende en klik pvc vloeren in ons assortiment, al vanaf 19,95 p/m2.

Maak uw vloer af met de juiste bijproducten zoals plinten, doe-het-zelf egaline of een ondervloer voor pvc vloeren waar nodig.


 

Laminaat en PVC vloeren: De verschillen

Laminaat was vroeger immens populair en nog steeds kiezen veel mensen voor deze vloer. Laminaat is echter sterk aan terrein aan het verliezen. Dat heeft meerdere oorzaken, zoals het getik als iemand er met hakken overheen loopt en gevallen van waterschade. Ook mag de vloer niet te nat worden tijdens het dweilen en laminaat in de badkamer onmogelijk. En dan valt achteraf het leggen vaak tegen voor de gemiddelde doe-het-zelver (voor Handyfloor heb je geen zaag nodig, een schaar is voldoende). Bovendien wil men steeds vaker laminaat met vloerverwarming; iets waar laminaat niet geschikt voor is. Dat zijn precies de redenen waarom pvc vloeren zo sterk in opkomst zijn. Al deze problemen zijn met de vloeren van Handyfloor verleden tijd.

Natuurlijk zijn er naast laminaat ook andere vloeren zoals een kurkvloer, Novilon, of een traditionele vinyl vloer ofwel zeil vloer. Wij zetten voor u de verschillen graag op een rijtje.
U zult zien dat u steeds enthousiaster wordt over deze PVC - Kunststof vloeren.