Couwenberg DHZ Shop
Malvert 7011
6538 DP Nijmegen
tel: 024-3443451
 
   


NEMEF is Nederlands nummer 1 in sloten en veiligheidsproducten voor deuren en ramen. Alle NEMEF producten worden met de grootste zorg in onze fabrieken geproduceerd en daarom geven wij op al onze producten 2 jaar garantie.

Op onze nieuwste meer- puntssluiting geven wij zelfs 6 jaar garantie.

 

naar boven

 Een veilig gevoel in huis. AXA zorgt ervoor. Met beveiligingsproducten die stevig genoeg zijn om u en uw bezittingen te beschermen. AXA heeft een lange staat van dienst op het gebied van veilig wonen, met hang- en sluitwerk dat uw veiligheid in huis garandeert

In ons complete overzicht hang- & sluitwerkproducten staat aangegeven of het betreffende product is voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® en het aantal SKG®-sterren dat het product draagt. Naast productinformatie vindt u op deze site onder andere informatie over onze organisatie en de verkooppunten waar AXA-producten verkrijgbaar zijn.

naar boven

ABUS producten

Iedere minuut wordt er wel ingebroken door voodeuren, ramen en schuifdeuren. Dat kost de verzekering elke jaar miljoenen. Om maar niet te spreken van de zenuwen die u heeft en de romslomp. Tijd om iets te gaan doen aan het hang- en sluitwerk.

ABUS producten kunnen u daarbij helpen.
Hiervoor kunnen wij u uiteraard van advies dienen.

 

 

naar boven

 

 

Nauta Security Storage b.v. is de leverancier van een compleet assortiment brand- en braakwerende opbergmiddelen en gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk oplossingen op projectbasis.

Met bijna 45 jaar ervaring in de levering van kluizen kunt u rekenen op een deskundig advies en een professionele aanpak. Nauta Security garandeert een correcte levering en een vakkundige service. Nauta Security distribueert haar producten via een dealernetwerk. Voor uitgebreide informatie over onze organisatie en onze producten kunt u op deze site terecht.

            

naar boven