Couwenberg DHZ Shop
Malvert 7011
6538 DP Nijmegen
tel: 024-3443451
 
   

Timmerhout.

Ons assortiment timmerhout kent een uitgebreide collectie vuren, grenen, hardhout en eiken. In vuren en grenen heeft u zelfs de keuze tussen ruw en geschaafd hout. En naast een keuze uit diverse diktes kunt ook kiezen uit diverse lengtes van 2,10 meter t/m 4,20 meter. Kortom voor elke klus bieden wij wel bijpassend timmerhout.

Panelen
U kunt de meubelpanelen mooi afwerken met kantband. Dit kantband is er altijd in het zelfde of een mooi bijpassend dessin.

Timmerpanelen

Ons assortiment panelen bestaat uit timmerpanelen, meubelpanelen en Trendo panelen. De timmerpanelen zijn er in diverse houtsoorten waaronder vuren en grenen. De meubelpanelen zijn er in diverse kleuren/dessins waaronder wengé, aluminium, eiken en ivoor. Kortom voor ieder wat wils en passend bij elk interieur.
 

Wand en plafond

Wand en Plafond

Wanden en plafonds krijgen in het interieur steeds meer aandacht. De bekleding ervan wordt steeds decoratiever. U kunt uw wanden en plafonds bekleden zoals u zelf wilt doormiddel van onze houten schroten/kraaldelen en rabatdelen, mdf lambrisering en wandbekleding, wand- en plafondpanelen en plafondsysteem.

Werkbladen

Werkbladen

Ons assortiment werkbladen bestaat uit diverse soorten en maten. Zo hebben we werkbladen gemaakt van spaanplaat met een gewone en met een Formica toplaag. En werkbladen massief hout. Daarnaast hebben we ook nog Formica aanrechtbladen en achterwanden.

Profielen

Profielen

Ons assortiment profielen kent een uitgebreid arsenaal aan diverse profielen in zowel hout, kunststof als metaal. Ons assortiment bestaat uit onder andere ronde stokken, hol- en hoeklatten, plafondlijsten, decorlijsten en u- en t- profielen.

Sommige van onze houten profielen zijn ommanteld met een decoratieve folie of wit (direct overschilderbaar), zodat er altijd wel een profiel is dat bij u past.

naar boven