Couwenberg DHZ Shop
Malvert 7011
6538 DP Nijmegen
tel: 024-3443451
 
   

 

ALLES VOOR DE
JUISTE LUCHTVOCHTIGHEID

 

HET BELANG VAN DE JUISTE LUCHTVOCHTIGHEID 
De luchtvochtigheid in huis wordt bepaald door een combinatie van factoren. In de eerste plaats natuurlijk door het weer en de manier waarop uw woning is gebouwd en geÔsoleerd, maar ook de temperatuur in huis is van invloed. Verder verhogen wasdrogen en bijvoorbeeld douchen de luchtvochtigheid, terwijl een CV en een open haard juist zorgen voor droge lucht in huis. 

Beter voor uw gezondheid en bezittingen 
Duidelijk is in elk geval dat teveel of te weinig vocht in de lucht kan leiden tot gezondheidsklachten en materiŽle schade. Door de relatieve luchtvochtigheid op een aangenaam niveau te houden (rond 50%), creŽert u een hygiŽnisch en gezond binnenklimaat. Dat kan verlichting geven bij astmatische en reumatische aandoeningen en is prettig voor mensen met een allergie. Huisstofmijt, schimmels en bacteriŽn gedijen namelijk beter in een vochtige omgeving en geven dan meer overlast. Anderzijds kan droge lucht irritatie teweeg brengen aan ogen, huid en luchtwegen. Bovendien is een goede luchtvochtigheid beter voor het behoud van uw schilder- en stucwerk, behang en waardevolle meubels en apparatuur. 

Ontvochtigers en bevochtigers met Zibro’s tevredenheidgarantie 
Ventileren is vaak het begin van de oplossing. Waar dat niet goed mogelijk is of door de weersomstandigheden de vochtproblemen juist vergroot, kan Zibro u helpen om uw binnenklimaat te verbeteren. Neem vandaag nog de proef op de som. Alle ontvochtigers en bevochtigers in deze folder worden geleverd met 30 dagen tevredenheidgarantie. 

naar boven

 

HOUDT HET BINNEN GEZOND MET EEN LUCHTREINIGER VAN ZIBRO


Verontreinigde lucht in huis is tegenwoordig een serieus probleem. We leven steeds meer binnen en veel woningen zijn dermate goed afgesloten dat er nauwelijks nog sprake is van natuurlijke ventilatie.

Waar ventileren een probleem is
Goede ventilatie zou het probleem al voor een deel oplossen. In gebieden met veel verkeer of industrie is dat echter lang niet altijd een reŽle optie. Zeker bij mist en een hoge luchtvochtigheid dringen dan juist fijn stof en andere ongewenste deeltjes binnen. Mensen met pollenallergie houden ook in het voorjaar en de zomer hun deuren en ramen liever dicht. Een luchtreiniger van Zibro is dan een uitstekende optie. Deze zuivert de lucht en bevordert de luchtvitaliteit door de natuurlijke ionenbalans te herstellen. De Zibro A40 heeft een speciale modus, waarin het reinigingsvermogen zich met name op pollen concentreert. Om u te overtuigen van de positieve werking kunt u een Zibro luchtreiniger 30 dagen testen

 

Huisklimaat vaak bron van klachten
In elke ruimte bevinden zich huisstofmijten, stofdeeltjes, bacteriŽn en andere allergenen. Dat ziet u niet met het blote oog, maar u voelt het wel. Zeker als u last hebt van benauwdheid of astma of wanneer u allergisch bent voor bepaalde elementen in de lucht. Een verontreinigd binnenklimaat is ook vaak de oorzaak van stress, hoofdpijn, chronische verkoudheid en algemene klachten van onbehagen. Dat vraagt om frisse, gezonde lucht in huis.

 

naar boven