Couwenberg DHZ Shop
Malvert 7011
6538 DP Nijmegen
tel: 024-3443451
 
   

Blijf de hele zomer fit met een airco van Zibro

De opwarming van de aarde zet zich onverminderd door. Een belangrijk gevolg voor onze klimaatzone is dat het weer steeds extremer zal worden. De hittegolven van de laatste jaren krijgen dan ook zeker een vervolg. Deskundigen van het KNMI voorspellen dat we hier binnen afzienbare tijd zelfs temperaturen tot 40 C kunnen verwachten. We gaan toe naar een klimaat zoals we dat eigenlijk kennen van midden-Frankrijk, met lange hete zomers. Probleem is natuurlijk dat onze huizen daar over het algemeen niet op zijn gebouwd. Maar gelukkig kunt u zich uitstekend wapenen tegen het veranderend klimaat. Met de mobiele en permanente klimaatoplossingen van Zibro kunt u optimaal inspelen op deze weersveranderingen.

Een gezonder binnenklimaat

Waar een ventilator de warme lucht enkel verplaatst, zorgt een airco dat deze werkelijk wordt afgekoeld en afgevoerd. Tegelijk verlaagt hij de luchtvochtigheid, zodat het minder klam aanvoelt. Ideaal is een temperatuur van +/- 22 graden met een relatieve luchtvochtigheid rond 50%. Dat noemen we bij Zibro de ‘comfort zone’: omstandigheden waarin lichaam en geest optimaal presteren. Als het in huis fors warmer en/of vochtiger is, voelt u zich meteen minder aangenaam en fit. Ook het zuiveren van de lucht is belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Dat is voor iedereen prettiger, maar met name voor mensen die last hebben van benauwdheid of een allergie.

Een airco voor iedereen

Zibro brengt het comfort van airconditioning binnen ieders bereik. Met een geheel vernieuwd assortiment mobiele en vaste airco's. Plus een mobiele variant met buitenunit. Onze producten zijn gunstig geprijsd, eenvoudig te bedienen en worden geleverd met twee jaar garantie.

naar boven