Couwenberg DHZ Shop
Malvert 7011
6538 DP Nijmegen
tel: 024-3443451
 
   

 
 

Wie heeft er niet met HISTOR lakken geverfd. De lakken zijn van superieure kwaliteit en makkelijk hanteerbaar.

Zij geven een goede dekking en zijn in alle mogelijke kleuren door ons te leveren. Onze verfmengmachine zorgt daarvoor.

U kunt stalen in alle kleurschakeringen mee naar huis nemen om een goed oordeel te vormen.
 

naar boven


 

                   

Tegenwoordig wordt steeds minder tijd vrijgemaakt voor onderhoud aan, in en rond het huis. Daarom is een goede bescherming van eigendom tegenwoordig nog belangrijker. Met Rambo verzeker je jezelf van een optimale bescherming. 
Om een tuinhek optimaal te beschermen heeft men een andere beschermfactor nodig dan een raamkozijn.

Een tuinhek is onderhevig aan de werking van veel vocht en zal daarom een ademende beitslaag nodig hebben om het opgenomen vocht te kunnen ventileren. De beschermfactor is gebaseerd op UV bestendigheid en vochtwerendheid. Een hoge factor zorgt er hier juist voor dat er geen ventilatie plaats zal vinden. Een lak(factor 10) is dus juist geen geschikt product om te gebruiken op vochtige plekken, waar het hout veel vocht kan opnemen.

Bescherming buiten heeft meestal te maken met vocht en zonlicht, terwijl het binnen juist om slijtage gaat. Hier spelen andere criteria een rol in de bepaling van de beschermfactor. Slijtvastheid en vocht/vuilwerendheid bepalen hier de beoordeling van de producten in beschermfactoren. Hoe hoger de factor, hoe harder de toplaag van de verf.

naar boven


 

 


Wijzonol ontwikkelt en produceert een compleet assortiment aan professionele verfproducten voor verschillende ondergronden, binnen en buiten.
Dankzij intensieve samenwerking met opdrachtgevers en applicateurs, weet de afdeling R&D van Wijzonol telkens weer nieuwe, betere of andere producten te ontwikkelen. Verfproducten en systemen, die de schilder eer van zijn werk geven en de opdrachtgever waar voor zijn geld.

Wijzonol heeft van al haar producten productinformatiebladen en veiligheidsinformatiebladen beschikbaar, die u in PDF-formaat kunt inzien en afdrukken.

naar boven