Welkom op de website van 123 INTERIEUR shop

Verouden Wonen & Slapen

Verouden Wonen & Slapen is al ruim 50 jaar een begrip in Eindhoven. Theo Verouden begon het bedrijf in de Hemelrijken, waarna zoon Martien Verouden het bedrijf heeft uitgebouwd naar de huidige vier (makkelijk bereikbare!) filialen in Eindhoven. Comfortabele meubels en boxsprings voor comfortabel wonen en slapen. In ruim 10.000 m2 presenteren wij een ruime collectie meubelen in Eindhoven in alle stijlen en alle prijsklassen. Van Retro, Romantisch, Klassiek en Design tot Modern en Lifestyle. Loop eens binnen, kijk rond en ontdek het grootste assortiment meubels in Eindhoven bij Verouden Wonen & Slapen.

Onze woonstijlen en scherpe prijzen spreken voor zich. Wij helpen u graag op weg. Vanzelfsprekend met volop aandacht en belangstelling voor uw wensen en uw vragen. En wilt u uw oude meubels inruilen? Onze inruilgarantie staat wijd en zijd bekend; wij komen uw oude meubels zelfs ophalen. Comfortabel wonen & slapen? Dat begint bij Verouden!

Stoelenconcurrent

Stoelenconcurrent.nl is dé online winkel voor het bestellen van scherp geprijsde stoelen, eetkamerstoelen en fauteuils. In deze webshop vindt u verschillende stoelen tegen outlet prijzen. De verschillende stoelen en eetkamerstoelen zijn te gebruiken in uw huiskamer, kantoor of restaurant. Stoelenconcurrent.nl is de webwinkel voor het vinden van de geschikte stoel of eetkamerstoel!